"Дори и да загубя, то нищо не губя. Напротив, ще спечеля, независимо от крайния резултат. Просто искам да покажа най-добрия си бокс, затова ще изляза на ринга спокоен и уверен, ще направя всичко, което е нужно. Мога да спечеля само с нокаут. Всеки един боксьор може да бъде нокаутиран в неудобен за него момент в боя, в това число и Владимир, който го демонстрира в трите си мача, които загуби. Това нагледно показва, че той не е някакъв суперчовек. Оказвайки непрестанен натиск на Кличко, можеш да получиш предимство", каза Вах, който навремето беше спаринг-партньор на Кличко.

Боят между двамата все още не е окончателно договорен, но вероятността да се състои е 99%. Планирано е двубоят да се състои на 10 ноември в Хамбург на футболния стадион "Имтек Арена". На 28 август Вах и Кличко трябва да дадат съвместна пресконференция.

Във въпросния бой Кличко ще защитава шампионските си титли във версиите на WBA, WBO, IBF и IBO. Вах се явява световен шампион във версията на WBC International и е 4-и по рейтинг в класацията на Световния боксов съвет. В последния си бой Кличко нокаутира американеца Тони Томпсън.

Това бе 16-та поредна победа за украинеца след последното му поражение през април 2004 г. от американеца Леймън Брюстър. Кличко има 58 победи (51 с нокаут) и 3 поражения на професионалния ринг. Вах пък е спечелил всичките си 27 боя (15 с нокаут) сред професионалистите, информира БГНЕС.