Полският боксьор се оправда, че имал оферта за повече пари от двубой с друг съперник.

"Не знам какво да кажа, мисля, че нещата са ясни за всички. Явно Адамек и хората от щаба му са се уплашили. Оправданието му също звучи неправдоподобно. Защо не каже какъв е този мач, от който ще изкара повече пари? Според мен това може да стане само ако излезе срещу Владимир Кличко", уверен е носителят на интерконтиненталната и европейската титла на Международната боксова федерация.

Самият Пулев все още не е наясно как ще се процедира оттук нататък. По всяка вероятност мениджърите му ще потърсят друг съперник за така важния и дълго промотиран двубой. Победителят ще стане официален претендент за световната титла на Владимир Кличко във версия IBF. Има вероятност и българинът директно да добие правото за мач срещу по-малкия от легендарните украински братя.

"Надявам се в съвсем скоро време да има яснота. Който и да е съперникът ми, аз ще се подготвя по най-добрия начин", добави спортист номер 1 на България за 2012 г.

Пулев се прибра в София, за да гледа на живо турнира "Странджа", в който ще участва и брат му Тервел. Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон се надява да спечели престижната купа,съобщи ТопСпорт.