Именитият специалист смята, че анкетата, която Министерството на физическото възпитание и спорта прави, е излишна, с оглед обявените цели.

В социалната мрежа Фейсбук Илиана Раева сподели и мнението си за случващото се във футболен клуб Левски.

"Страната на абсурдите!!! Анкета за приоритетните спортове!! Хората да кажат кои са те!! Така ще решим какви домакинства да има в България! Нищо, че критериите са от ясни по-ясни и простички - спорт със социална значимост, спорт с постигнати високи резултати и спорт с национално значение!! Но ние ще правим анкета, хората да решат", сподели Илиана Раева в социалната мрежа.

"Феновете пишат декларации кой трябва да играе в отбора. Всички да бъдат изгонени! Юношите да довършели първенството! Е, то за по-сигурно, вместо тях да сглобят отбор от няколкото директори, няколкото треньори, няколкото скаутски формации... май и няколкото собственици! По-лесно ще е... и сигурно! И за да е пълен абсурдът - безумната предизборна кампания на партиите!!! Хвърчат чудеса от телевизията, компютъра, вестниците...Където и да погледнеш...красота!!! Остават ни сънищата", допълни Илиана Раева, цитирана от Гонг.