Инвестицията е за около един милион лева, а в академията ще могат да се обучават деца и възрастни. "Правим нещо хубаво за хората, не за печалби. Всеки, който желае да тренира, е добре дошъл. Идеята е да се развие боксова академия. Искаме спортният център да бъде цялостен, не само за бокс. Вече имаме и деца, които тренират.

Треньор в школата е Борислав Бояджиев. Таксата за детските групи е символична. Идеята не е да правим пари, идеята е работата с хората. Таксата е 30 лева и има неограничен брой тренировки. Залата не е официално открита. Ще има официално откриване, на което ще има известни личности", обявиха братята Пулеви.

Спортен център Пулев е с обща площ от почти 1000 квадратни метра. Залата за бокс разполага с ринг на световно ниво и пълно професионално оборудване. В отделна зала за групови занимания ще се водят групи по йога, канго джъмп, пилатес, латино, модерни, народни танци и балет.

Спортен център Пулев разполага и със солариуми, сауна, парна баня, кабинети за масаж, отделни съблекални за всяка една от залите. Откриването ще бъде в края на октомври, а спортният център вече функционира. Кубрат Пулев продължава да се подготвя за завръщането си на ринга, като му предстои мач на 17-и октомври в Карлсруе.

Боксьорът заминава утре за Германия, където ще се готви за двубоя. "Моят съперник за гала вечерта е имал аркада. Поне така казват. Ако е имал аркада, то трябва да е минала. Предполагам, че би трябвало да се възстанови, да тренира и да излезе срещу мен. Имам спаринг партньори и всичко върви по план. Не искам да коментирам съперника", каза още Кубрат Пулев.