CrossFit 681 организира зрелищно 24-часово предизвикателство за духа и тялото, което ще накара четирима герои да изпитат пределите на своите възможности.

Каузата е в подкрепа на децата от 93 СУ "Александър Теодоров-Балан", като целта е да им бъдат осигурени по-добри условия за спорт и активен начин на живот.

В продължение на 24 часа Елина Пашаланова, Красе Георгиев, Борис Налбантов и Светлин Александров ще се редуват, изправяйки се срещу геройската кросфит тренировка "Мърф".

На всеки кръгъл час ги очакват:

1600м Бягане

100 Набирания на лост

200 Лицеви опори

300 Клека

1600м Бягане

Към всичко това те ще добавят и допълнителна тежест под формата на жилетка с тегло от 9кг за мъжете и 6кг за жените. Така, за 24 часовия период всеки от тях ще направи "Мърф" цели 6 пъти!

Трудността е очевидна, летвата е високо и напрежението е налице, но каузата си заслужава.

Събитието ще се излъчва на живо в YouTube канала на CrossFit 681. Там ще може да следите какво се случва с участниците през всичките 24 часа!

В деня на събитието в залата на 681 ще разположим кутии за дарения, в които всеки ще може да остави сума по собствена преценка.

На всеки кръгъл час ще има възможност за надъханите сред вас да се включват и правят "Мърф" под някаква форма. Цял, половин или скалирана версия, екипът на CrossFit 681 ще се погрижи да даде достъпни за всеки варианти. Входът за участващите в тренировката отново ще бъде сума по ваша преценка.

Всички събрани средства ще бъдат дарени на 93то СУ "Александър Теодоров-Балан" и ще бъдат изразходвани за спортно оборудване и подобряване на спортната инфраструктура на училището.

Начало: 25.09 (събота) - 15:00ч.

Край: 26.09 (неделя) - 15:00ч.

Локация: CrossFit 681, гр. София, ул. Никола Тесла.