Една от институциите в спортната екипировка - adidas, представя ексклузивните футболни обувки от EXHIBIT PACK за новия сезон. Това ще са моделите, които да диктуват събитията и да помагат за контрола на футболния терен.

Новите Predator, X, Nemeziz и Copa комбинират иновативни технологии и запомнящ се дизайн. Те са специално създадени за футболистите, които превръщат играта в изкуство.

За новия сезон adidas представя моделите, които да отговорят на стила на всеки играч, да дадат нужния комфорт и да позволяват на футболиста да разгърне таланта си на терена.

Predator

Predator са създадени за майсторите на контрола. Моделът позволява на играча да контролира топката при всички условия чрез технологията Controlskin, като поддържа топката към крака и предлага ненадмината мекота. В долната част на обувката е пяната BOOST, която дава на футболистите комфорт и енергия, без значение от настилката.

X дават ново значение на скоростта. Той е лишен от ненужните части, за да се превърне в най-леката обувка. Въпреки че Х е със семпъл дизайн, той е олицетворение на скоростта.

X

Обувката е направена от иновативен материал в горната част, който осигурява скорост и директно докосване на топката без почти никаква преграда между нея и крака.

NEMEZIZ отключва ловкостта.

През този сезон Nemeziz е проектиран да осигури максимално блокиране и сцепление при бързи и резки завои. Моделът е предназначен да бъде най-ловкият от футболните обувки. Той позволява на играча да изненадва противника с неочаквани и ловки движения.

Nemeziz

COPA е олицетворението на иновативните технологии, които вдъхват нов живот на моделa.

Кожата се счита за ключов материал за футболните обувки, но почти никой не е правил промени в тази насока. Направена, чрез иновативната технология Fusionskin, попиването на вода от обувката е намалено с 20%, точките на триене са премахнати, а подобреното прилягане на обувката дава усещането за втора кожа.

Predator X, Nemeziz и Copa са налични в представителните магазини на адидас България, както и в SportDepot, Sport Vision и Intersport.

Всички модели от EXHIBIT PACK 19