Представители на автомобилната гилдия в България организират в социалните мрежи кампания "Всички за Жоро". Инициативата има за цел да събере средства за лечението и възстановяването на Георги Гаджев, който пострада в инцидента, при който загина пилотът Мирослав Ангелов.

"Всички за Жоро!

Когато бе най-трудно и най-опасно Жоро не трепна и помогна. Въпреки болката и контузиите. Сега е време да помогнем на един голям шампион и човек да се възстанови от тежкия инцидент през миналата седмица.

Всеки, който иска да помогне може да го направи на: Банкова сметка: BG 44 UNCR 7630 1075 7491 39 Банка: Уникредит Булбанк

Титуляр: Георги Кръстев Гаджев

Основание: Дарение

Револют: LT 1432 5002 5355 6166 81"

Припомняме, че Гаджев пострада тежко при катастрофата по време на тестовете на Мирослав Ангелов, при която загина 4-кратният рали шампион на България.

След инцидента той е успял да излезе от горящата кола и сам е извадил Ангелов, който по-късно почина в болницата от тежките вътрешни травми, получени при силния удар.

След катастрофата Гаджев беше приет в реанимацията в шуменската болница, а след това беше транспортиран до Университетска "Пълмед" в Пловдив, припомня БНР.