Сериозни закани си отправиха Благой Иванов-Багата и Марчин Тибура преди битката им в неделя сутрин.

UFC Fight Night ще се проведе в Лас Вегас и ще стартира в 8 часа наше време, като двубоят е трети в програмата и ще бъде излъчван пряко по MAX Sport 2 HD.

ВИЖТЕ ТУК ПОВЕЧЕ ЗА СРЕЩАТА>>>

Българинът се завръща в октагона след 8 месеца пауза заради здравословен проблем, а съперникът е повече от сериозен. Залогът за Багата е голям - при победа той ще влезе в Топ 10.

В интервю за "Спортната джунгла" Тибура бе категоричен, че ще приключи Иванов във втория рунд. Багата също се съгласи, че всичко ще свърши тогава, но развоят ще е различен.

"8 месеца не са много, отсъствал съм и по 2 години и знам как бързо да се върна във форма - коментира Багата. - Мотивацията ми е голяма, защото съперникът е много класен. Трябва да съм готов на 100 процента, нямам избор! Той е много комплексен, но прави и доста грешки. А и мисля, че брадата не му е добре. Виждам слабости в стойката му. Той казва, че мачът ще приключи във втория рунд, аз мисля същото. Ще бъде доста трудна среща и ще дам всичко от себе си, за да победя", сподели Багата, който призова за подкрепа от българските си фенове пред телевизорите.