Един от най-запомнящите си е образи от така или иначе изпълнения с култови фигури свят на кеча почина на 70-годишна възраст.

Джеймс Харис, известен с артистичния си псевдоним Камала, напусна този свят снощи, след като прекара последните няколко дни в болница. Американецът, който по време на кариерата си на ринга бе в ролята на африкански войн от Уганда, е бил хоспитализиран на 5 август заради COVID-19, а смъртта му е настъпила след сърдечен арест.

Двуметровият кечист дълги години имаше здравословни проблеми, включително диабет и високо кръвно налягане, като това доведе до ампутацията на левия му крак под коляното през 2011 година, а през 2012 същото се случи и с десния му крак.

В последните години от живота си Гиганта от Уганда разчиташе предимно на инвалидната си пенсия, както и на средства от продажбата на ръчно изработени дървени столове. Преди две години боецът претърпя животоспасяващ операция, при която бе отстранена течност от областта около сърцето и дробовете му.

Огромният Камала тежеше над 170 килограма и в състезателните си дни имаше велики битки с някои от най-значимите фигури в историята на спорта като Хълк Хоган, Гробаря и Андре Гиганта.