Спортните фенове все по-често откриват нови алтернативи за спортни залози и забавление. Мнозина насочиха вниманието си към дигиталния сектор и електронните спортове при липсата на събития в реално време и на живо.

Какво представляват те? В повечето случаи можем да видим как всеки месец има достатъчно електронни турнири на най-различни игри от CS:Go до Dota 2. Разбира се, този сектор е насочен към почитателите на специфичните турнири и игри, но спортните запалянковци със сигурност оценяват една много конкретна секция - FIFA 20.

Едва ли има човек, който да не е попадал на тези заглавия. Те са красиви, изпипани до съвършенство, доставят огромна доза адреналин. От години са мания за феновете, а еволюцията им е забележителна.

Днес всеки играч може да бъде разпознат, движенията са адекватни, жестовете им също. Поради огромните паузи на спортни събития, всеки притежател на сравнително мощен компютър откри възможност да задоволи спортната абстиненция по този начин, прекарвайки времето си в мрежата. Разбира се, не всеки запалянко е отдаден играч, а опознаването и съвършенството на играта изисква сериозна инвестиция във времето.

Професионалните играчи тренират пред екрана с месеци, за да хванат всички възможни тънкости и да ги използват в турнири, където наградния фонд е изключително сериозен. Миналата година редица геймъри станаха милионери, при това само от електронни игри.

Ако не сте почитател на този вид спортове, но сте почитател на футболните изяви, тогава може да се приготвите за доза свежест в лицето на FIFA 20 турнирите.

Какво представляват те? Всеки претендент участва в разнообразни турнири по FIFA 20 и може да провежда сериозни футболни дербита в рамките на 5-10 минути, в зависимост от регламента. Идеята е, че в този кратък срок, всеки запалянко може да види наистина красива игра, при това с достатъчно реалистична графика.

Социалната мрежа е пълна със завладяващи трикове, които отнемат месеци за усъвършенстване, но когато играят професионалисти, невъзможното винаги се случва. Адреналинът в кратки времеви интервали е гарантиран, да не говорим, че електронната игра предлага безкрайни възможности за подреждане на играчи, правене на смени, смяна на стратегии и още куп възможности, с които всеки професионалист да гарантира своята победа.

Не случайно букмейкъри като ефбет са фокусирали вниманието си към тази платформа. Всички спортни фенове могат да следят професионалните сблъсъци, да получат своя efbet bonus, докато проверяват дали наистина електронните спортове и най-вече спортните симулатори са точно толкова добри, колкото истинските преживявания.

Да, няма да прекарат около час и половина пред екрана, но в рамките на 10 минути може да видят много тежки сблъсъци и футбол на високи обороти. Освен това не трябва да забравяме, че всеки отбор има специфики в своята игра и се изисква много внимание към детайлите, както на играта, така и към самия играч.

Друга интересна възможност е създаването на така наречените "DreamTeam" отбори - професионалистите създават своя най-добър отбор, включвайки ветерани, които вече са прекратили спортната си кариера. Практически възможностите са неограничени, а запалянковците все по-често могат да поставят залози и да наблюдават футболните срещи, които често се излъчват свободно в интернет.

Самите турнири също имат свои особености. За да се добавят и други фактори на влияние, освен уменията в самата игра, организаторите често предлагат FIFA 20 да се играе на двете популярни конзоли - Xbox и Playstation. По този начин играчите също намират предизвикателство в изпълнението, макар и да играят на една и съща игра, джойстиците са различни и уменията също.

Със сигурност запалянковците ще обърнат внимание на играчи като ДонованХънт - TekKz, който в момента се намира на върха на класацията, следван от НикласРасек - Nraseck и Енрике Лемпке - Zezihno23. Това са господата, които до този момент са спечелили 6 цифрени суми, а играта им наистина е повече от вълнуваща.

Дори и след възобновяването на спортните турнири, почитателите на електронни спортове едва ли ще забравят за FIFA 20 и многобройните сблъсъци, които присъстват всеки ден в календара на професионалните играчи.

 

Рекламна публикация