"Еврофутбол" получи поредното си признание за своята подкрепа към спорта. Българската хазартна компания отново заслужи награда за програмата си "Спортни таланти" в категория "Най-добра социална политика на малко и средно предприятие" по време на 20-тите Награди за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ).

Стилната церемония се състоя на 27.02.2020 г. в столичния хотел "Балкан".

В своята 26-годишна история "Еврофутбол" е подкрепял и продължава да подкрепя масовия спорт и младите спортни надежди на България. С финансиране от близо един милион лева програмата "Спортни таланти" е подпомогнала множество обещаващи български състезатели - най-пренебрегваната и същевременно най-нуждаещата се група български спортисти!

Тазгодишното 2-ро място за отговорен бизнес на БФБЛ е четвърта награда за програма "Спортни таланти". През 2016-та "Еврофутбол" стана 3-ти, а върхът дойде през 2017 година, когато грабна най-ценното отличие в категорията "Най-добра социална политика на малко и средно предприятие". През 2018-та програмата отново завоюва второ място, а със сегашния приз се превръща в една от най-ценните корпоративно-социални проекти в България!

"Еврофутбол" има намерение да продължава да развива своите социално-отговорни програми в името на успехите на българския спорт! Това е особено важно в годината, в която предстоят решителни баражи на българския национален отбор по футбол за класиране на Евро 2020 и най-големият спортен форум на планетата - олимпийските игри в Токио.

"Еврофутбол" - надеждата за младите в българския спорт!