Пътят към успешните залози минава през аргументирано предвиждане на футболните срещи. Изисква се детайлно проучване на статистиката, формата на отборите и вероятните състави, което отнема време и сили. Но в НостраБет има безплатни футболни прогнози, чиято мисия е да Ви помогнат при създаване на залози чрез обосновка и експертен анализ. Получавате пълна информация за избрания двубой от специалист, без да заплащате абонаменти и такси.

Какви прогнози се предлагат

В платформата на НостраБет се публикуват безплатни предвиждания с подробна аргументация. Професионален типстър анализира съставите и текущата им форма и в заключение поставя залог с висока стойност.

Целта на специалистите е да предложат прогнози, подходящи за залози на сингъл. Затова се избират селекции с достатъчно стойностни ставки, които си заслужава да се пробват на единичен залог. Разбира се, всеки от Вас може да си избере повече прогнози, които да комбинира в права колонка, с цел постигане на по-примамлив коефициент. Нашият съвет е да бъдете умерени при акумулаторните залози и да ограничавате броя на пазарите до три на фиш.

Що се отнася до избраните пазари, анализаторите се насочват към най-основните, които са налични във всички легални букмейкъри. Предлагат се залози на победител, първо полувреме, общо голове и хендикап.

Кои са най-често срещаните първенства

Екипът на Nostrabet приоритизира популярните шампионати на Стария континент (Серия "А", Висша лига, Бундеслига, Ла Лига, Лига 1), както и европейските клубни турнири. Всяка седмица, когато има срещи от Лига Европа, Шампионска лига и Лига на Конференциите, броят на залозите се покачва осезаемо. Предлагат се обосновани прогнози на голяма част от предстоящите мачове, в които има резон и си заслужава да се играят.

Почитателите на родния футбол ще открият предвиждания за двубоите от efbet Лига. Добавят се експертни превюта и анализи на мачовете през уикенда, съпътствани от залог с висока сигурност.

В случай че тиражът е по-оскъден и липсват мачове от най-известните първенства, ще откриете прогнози от нискоранкирани състезания.

Кой стои зад съставянето на прогнозите

В Nostrabet работят типстъри с дългогодишен опит в сферата на онлайн залозите. Те стоят зад реалните си имена, а Вие като посетители имате достъп до цялата им статистика. Можете да проследите броя на познати и сгрешени прогнози, какъв е средният залог, с който участват, и какъв е текущият им профит. Това са основни показатели при залозите, чиято функция е да запознаят читателите с успеваемостта на специалиста.

Статистика за всеки мач

Ако изпитвате колебание в прогнозата на експерта или искате сами да определите залог, използвайте статистиката за футболни срещи. Всяко събитие е придружено от информация за формата на тимовете, в колко мача са постигнали успех, какъв е броят на реализираните/допуснатите попадения. Ще намерите също текущо класиране на всяко първенство, актуализиращо се в реално време.

Дори за любителите на математическите прогнози е добавена таблица с автоматично генериран залог. Той се уповава изцяло на статистиката, без да се влияе от странични фактори.

Футболните прогнози крият риск, но когато са изготвени професионално и са идеално аргументирани, увеличават вероятността за печалба. Към предимствата на Nostrabet трябва да отбележим, че се предлагат само безплатни предвиждания, които обаче са в пъти по-добри от платените прогнози, бродещи из форуми и facebook групи.