Юри Андраде, който нахлу на терена пред очите на стотици милиони зрители по време на финала в американския футбол Супербоул, чака печалба от 374 хиляди долара за изпълнението си.

Той влезе на игрището към края на мача въпреки невероятните (по-стегнати дори от обичайното) охранителни мерки, съблече се почти изцяло, опита да стигне до крайната зона и "да отбележи тъчдаун", но бе хванат и изведен.

Близо 25-хилядната публика на стадиона в Тампа го аплодира, а той престоя 24 часа като задържан в местното полицейско управление.

Глобата му е 500 долара и е платена на място, след което Андраде е свободен. Оказва се, че той е бил нает от уебсайта Vitaly Uncensored да извърши нахлуването, като облеклото му е било в символичните за медията цветове.

Същата компания нае бившия модел Кинси Волански да влезе и да се съблече по време на финала в Шампионската лига между Тотнъм и Ливърпул през 2019-а в Мадрид. Сега тя е осигурила самолетния билет и този за мача за Андраде срещу рекламата.

В добавка той е заложил още 500 долара на това да има нахлул на терена ексхибиционист, като коефициентът е бил - вероятно - около 750. И така се е стигнало до огромната печалба.

Самият той е потвърдил пред медии във Флорида, че очаква да прибере към 374 000 долара, но към момента изплащането е блокирано. Букмейкърската компания, която трябва да преведе сумата, оспорва редовността на залога.