В наши дни конкуренцията на букмейкърския пазар е оспорвана, което принуждава хазартните компании да действат креативно и да раздават атрактивни оферти. Целта е да се привлекат нови потребители и да се стимулира активността на вече регистрираните. Благодарение на промо предложенията участието на залагащите бива улеснено и се увеличава вероятността за завоюване на печалба. Кои са актуалните бонуси в най-известния букмейкър ще научите на адрес:https://nostrabet.com/bet365-bonus-kod/.

Какви видове начални бонуси се предлагат

Ако се вгледате в банери, билбордове, ТВ реклами, ще установите, че началните бонуси се използват като средство за привличане на играчи. Те представляват процентово увеличение на квалифициращия депозит до определена сума, която е предварително оповестена. Например, ако букмейкърът Ви предлага 100% до 200 лева, за да грабнете максимума на офертата, задължително е да внесете поне 200 лева в сметката.

С малки букви обаче са добавени условия, които трябва да се спазят, в противен случай бонусът се отнема от клиентския баланс. Най-важните правила са свързани с превъртане на бонус сумата неколкократно - три или повече пъти. Тя може да се използва за залози на конкретни срещи и пазари, оценени с коефициенти над зададения минимум.

Възможно е хазартният оператор да наложи верификация на акаунта и разиграване на депозираната сума, преди да кредитира стартов бонус в сметката на участника. Въпреки всички тези условности, офертите си заслужават и ако Ви предстои регистрация в букмейкър, задължително изискайте откриващата промоция. Ще получите допълнителни средства за залози, с които ще акумулирате повече и по-стойностни печалби.

Оферти за вече регистрирани играчи

Промо предложенията, придружаващи целия процес на залагане, също има с какво да Ви изненадат. Залагащите активно с реални суми грабват допълнителни облаги под формата на безплатни кредити, Reload бонус и кешбек при губещи залози.

Например, когато сте загубили всички пари от баланса, букмейкърът ще Ви поощри с бонус Презареждане. На лично съобщение или имейл бива изпратена покана за участие в офертата, която включва информация за максималната стойност, сроковете и начина на разиграване. Следва да захраните сметката и ще получите гратис към внесената сума.

Най-любими на потребителите са специалните бонуси без депозит, тъй като не крият риск. За да отбележи дадено събитие, букмейкърът дава безплатни залози (Free Bets), които е нужно да се усвоят в най-кратко време на избрани маркети. Към изтегляемия баланс потегля чистата печалба от залога, която впоследствие може да се използва в останалите раздели на платформата или да се заяви за теглене.

Авторитетните компании като Бет365 поощряват залагащите в колонки с увеличение на потенциалната печалба. В зависимост от броя маркети и дали отговарят на изискванията за участие, се добавят проценти към сумирания коефициент. В случай че заложите на акумулатор с 10 мача от водещите европейски първенства, Bet365 ще добави 35% бонус към очакваната печалба.

Не по-малко важна и полезна е офертата за ранно изплащане, валидна за определени футболни срещи. Когато Вашият отбор поведе с два гола аванс, букмейкърът урежда залога като печеливш, независимо какъв ще е крайният резултат.

Заслужава ли си участието в бонуси

Уповавайки се на споменатото до момента, няма как да пренебрегнем важността на бонусите, предоставяни от онлайн букмейкърите. Ролята им за постигане на успех е безспорна, но само ако се използват по най-правилния и акуратен начин. Преди да заявите участие в оферта, важно е да прочетете правилата, за кои спортове и опции е налична и в какъв срок е задължително да се усвоят бонусите.