Налични са много възможности да печелите пари онлайн чрез спортни залагания. Спортните залагания могат да бъдат забавни и печеливши, ако разбирате стратегията за залагане и няколко прости трика, споменати по -долу. Важно е да разбирате коефициентите и да знаете кога и как да правите интелигентни залози.

Съвпадащи залагания

Съвпадащите залагания са техника, използвана за генериране на печалба от безплатни залози и промоции, предлагани от онлайн букмейкърите като bwin от betindex. Съвпадащите залагания се основават на математическото уравнение, а не на чист късмет и това е един от безрисковите начини да печелите пари чрез онлайн залагания. Съвпадащите залагания се основават на проста стратегия, при която се възползвате от стимулите или бонусите, предлагани от букмейкърите. При съвпадащият залог поставяте такъв, без да поемате риск. Обикновено включва две прости стъпки, при които залагате на спортен резултат в избрания от вас букмейкър и едновременно поставяте залог срещу спортен резултат с подобни коефициенти на друга борса за залагания.

Участвайте в турнири по спортни залагания

Ако нямате достатъчно средства да започнете със спортни залагания веднага, но имате достатъчно знания, за да победите букмейкърите, тогава можете да участвате в турнири по спортни залагания. Някои хора не искат да рискуват истинските си пари и затова участват в такива турнири, при които залаганията се извършват с въображаеми пари. Всички популярни форуми и портали за спортни залагания провеждат турнири за залагания. В тях се състезавате срещу други играчи, използвайки въображаеми пари. Ако успеете във всичките си залози, в края на турнира ще ви бъдат присъдени истински пари.

Арбитражни залагания

Това е друга техника за залагане, при която правите множество залози на спортно събитие и можете да реализирате печалба независимо от резултата от събитието. Наричани още Surebets, тази техника се възползва от вариациите в коефициентите, предлагани от различни онлайн букмейкъри, за да печелите пари. Този метод е доста подобен на съвпадащите залагания, но не включва бонуси. Също така, маржовете на печалбата обикновено са малки, подобни на съвпадащите залагания и дори ако получите 1% ROI за залагания, това се счита за добър марж. Тази техника е много ясна и печеливша в дългосрочен план. Въпреки че нямате никакви загуби, за които да се притеснявате при този метод, много букмейкъри ще използват инструменти за управление на риска и могат да започнат да ограничават вашите залози.

Типстър залагания

Това е друга техника за спортни залагания, при която следвате съветите на типстър, вместо да вземате решения сами. Хората, които нямат умения или време да се запознаят обстойно с онлайн букмейкърите, могат да следват типстър, за да получат предложения за залагания. В социалните медии и интернет има много безплатни, както и платени услуги, от които да избирате. Платените типстъри са доста скъпи и трябва да направите задълбочено проучване, за да намерите услуга, която може да гарантира дългосрочни печалби.

Афилиейт услуги

Друг лесен начин да печелите пари чрез спортни залагания е чрез афилиейт услуги. Ако имате уебсайт, тогава можете да публикувате реклами и да препоръчате на посетителите да се регистрират в онлайн букмейкъри чрез линкове на сайта ви, за които букмейкърите ще ви платят комисионна. Ако имате добри онлайн маркетингови умения, тогава можете да реализирате прилични печалби чрез афилиейт линкове.