В света на спортните залози можем да открием достатъчно експерти, които сякаш диктуват правилата на играта и във всеки един момент могат да познаят изхода на дадено събитие. Практически не трябва да се изненадваме, ако познанията идват твърде често, най-вероятно въпросният гуру се е научил да чете статистиката правилно и да се съветва с експертите.

В света на спортните прогнози нито един фен не е оставен сам, на помощ можем да открием достатъчно сайтове за спортни прогнози, експертно мнение за следващите по-интригуващи срещи, процентното представяне на всеки отбор, както към настоящия момент, така и за целия сезон.

Подозираме, че футболната статистика и като цяло статистиката, не е една от най-вълнуващите материи, но можем да бъдем категорични, че всяка платформа предоставя необходимата информация по възможно най-атрактивния начин. Можем да открием достатъчно източници, с които да проследим развитието на даден отбор през сезона, но нека не забравяме, че изобщо не говорим само за футбол, можем да открием, че статистиците работят за всеки спорт, а често сайтовете с анализи са необятни.

Следователно информацията е налична и свобода за разглеждане, единственото необходимо е някой да се запознае по-обстойно с нея.

Можем да открием много платформи за спортни прогнози и анализ на букмейкърите. Както разбираме в ревюто на bwin bg на nostrabet.com, където освен оценка на самия оператор, откриваме и много добра спортна статистика. Какво обаче е важното да запомним? На първо място трябва да знаем, че от другата страна стоят експерти, които следят по-детайлно всички възможни изходи на една среща и анализът им се базира до голяма степен на информационните потоци и наблюденията на всяка среща.

Всеки детайл е от значение, но това, което експертите винаги подчертават е, че във всяка среща има обрати, а те не винаги са толкова приятни. Спортът не е затворена наука, в която отклоненията да се отчитат бързо и лесно, следователно е препоръчително да залагаме едва, когато имаме всички гледни точки.

Следващата важна посока, на която трябва да обърнем внимание, са самите коефициенти. Трябва да знаем, че обикновено високият коефициент практически показва колко по-ниски са шансовете на даден отбор да спечели дадено състезание.

Очаквано, отборът с най-нисък коефициент се смята за потенциален фаворит в дадена дисциплина. Точно това пък прави играта още по-интересна, особено след като знаем, че в спортните залози винаги може да съществуват детайли, които да бъдат изпуснати.

Редно е да обръщаме внимание на всички събития, отношенията между играчите в даден отбор, дори да следим информационния поток, в който често спортната емисия може да се смята за още едно перо. Ако добавим и социалните мрежи, категорично получаваме възможно най-детайлна информация. Както можем да се досетим, това е доста трудно занимание и по тази причина използваме услугите на анализаторите.

Често трябва да обърнем внимание на представянето на атлет или отбор в последните пет срещи, неговите големи и малки успехи, да проверим каква е причината за загубата, ако говорим за футбол, да разгледаме дали съдията не е решил да раздаде жълтите картони малко по-рано. Най-важното е, че с малко повече опит и внимание, всеки спортен фен може да започне да дава далеч по-добри прогнози. Можем да бъдем категорични, че статистиката го доказва, при това до голяма степен.

 

Рекламна публикация