Все повече букмейкъри се стремят да привлекат нови клиенти, с помощта на бонус предложения и по-добри коефициенти. Въвеждането на нови функции, както и разнообразното покритие на спортни събития, включително и пазари към тях, гарантира качество на игра. Тенденцията показва, че все повече клиенти на тази индустрия, започват да се интересуват от предлаганите възможности и условия на даден оператор.

В това отношение не можем да пропуснем родния букмейкър Палмсбет и политиката му за предоставянето на значително количество безплатни игри за феновете.

През последната година редица клиенти се впуснаха в така нареченото предизвикателство "Survivor" и точно по правилата на добре познатото шоу със същото име, можем да открием, че победителят е винаги само един. Какво обаче представлява тази игра и защо е сред предпочитаните на в платформата?

На първо място трябва да забележим, че всеки клиент на оператора има възможност да участва в нея, стига в рамките на календарния месец да е направил поне една прогноза на спортно събитие, без значение от вида на спорта и неговата стойност. Ако обърнем внимание на анализа за palms bet спортни залози на efirbet.com, можем да бъдем сигурни, че нито един потребител няма да срещне затруднения в тази секция. Следващата стъпка е всеки играч да започне да разглежда предложените спортни събития от самия букмейкър. При правилна прогноза за изход на дадено футболно дерби, участникът получава 1 точка, при грешно отпада от играта.

Победител в "Survivor" е играчът, който първи събере 10 точки.

Възможностите за поставяне на следваща прогноза, са практически всеки ден и ако даден играч не е запознат с дневните предложения, има около 5 дена, за да направи следващата. При пропуск, натрупаните точки се нулират, а това определено няма да бъде особено приятен резултат. С излъчването на победител, всички играчи нулират своя резултат и започват отначало. Единственият вариант за всеки е да участва и да прави следващата прогноза на време.

В тази игра трябва да знаем, че може да има само един победител и операторът се е погрижил за възможностите при изравняването на силите. Например можем да забележим, че ако двама играчи успеят да отбележат 10 точки едновременно, тогава се гледа времето, в което всеки един е поставил своята последна прогноза. Победител ще бъде онзи играч, който по-рано е направил последния си ход за победа. Не трябва да забравяме, че спектърът на срещи е също разнообразен, следователно всеки участник трябва да използва особен поглед към играта, за да може да бъде конкурентен на останалите.

Редно е да отбележим, че всички срещи се уреждат в редовното време или 90-те минути на терена, последвани от допълнително време, което съдията може да даде. След последният съдийски сигнал на второто полувреме, срещата се смята за официално приключена. Най-логичният последвал въпрос е: за какво играят всички? Операторът предлага сумата от 1000 лв за победителя. Сумата идва под формата на безплатен залог и може да се използва за поставянето на нови залози, като най-важното е, че печалбата от същите може да бъде използвана по преценка на клиента.

С оглед на предоставените възможности, както и фактът, че "Survivor" внася особена свежест и възможност за конкуренция с останалите играчи, можем да бъдем категорични, че тази игра ще продължи да печели вниманието на спортните фенове и през настоящата година.

 

Рекламна публикация