В последните година-две ясно се очертава тенденцията утвърдените компании в наземния хазарт да пренастройват бизнеса си и към реалиите на онлайн платформите. Поредно доказателство, което потвърждава този тренд, е стартът на новия онлайн букмейкър Magic Bet. Името е добре познато на много почитатели на ротативките и скреч картите, тъй като този бранд стои върху входовете на повече от 50 игралните зали в цялата страна. Говорим за обекти не само в големите градове като София, Пловдив и Бургас, но и на места като Пещера, Исперих и Балчик. Така че самата марка е широко разпространена, а сега вече може да бъде открита и в интернет средата.

Възможностите за игра, предлагани от най-актуалния оператор у нас, се намират на www.magicbet.bg. Бърз поглед е достатъчен, за да разберем, че на този сайт вариантите за залагане са значително повече и по-разнообразни от тези, които могат да се открият в наземните обекти на компанията. Слот машините са в пъти повече, като откриваме някои от най-горещите заглавия в световен мащаб. Освен това намираме и разнообразие от варианти при игрите на маса, като си заслужава да се отбележи най-вече това в Live казино раздела. И преди всичко трябва да се каже, че в платформата има не само игри на късмета, но и спортна секция, в която потребителите могат да изпробват уменията си прогнозирането на различни мачове и състезания.

Десетки спортове и стотици пазари

Какво могат да открият посетителите на сайта, които се интересуват предимно от спортни залози? Букмейкърът предлага опции за предвиждане на близо 30 вида спорт, като техният брой само може да нараства с течение на времето. А само за едно събитие са налични стотици отворени пазари. Да, няма преувеличение, когато говорим за футбол на високо ниво. Меджик Бет включва всички топ лиги в Европа, за които вариантите за игра са най-много - става дума за Англия, Испания, Италия, Германия. Но не са забравени и още десетки други първенства по целия свят, сред които и българското.

Освен футбола регистрираните потребители могат да правят предвиждания и в други категории. Сред най-популярните са баскетболът и тенисът, бойните и моторните спортове също се радват на солиден интерес. А сред екзотичните спортове в менюто на Magic Bet са такива като скуош, песапало, австралийски футбол, дори крикет и дартс.

Към спортната секция се причисляват прогнозите за надбягвания с кучета и коне. Лицензът, който се издава на Меджик Бет от НАП, включва и този вид надпревари. Не забравяме и виртуалните спортове, които са компютърно генерирани събития, наподобяващи реални мачове и състезания.

Залозите на живо носят най-яката тръпка

В новата платформа е налице и опцията за Live betting. Това означава, че могат да се поставят залози и на събития, които вече са започнали. Играта на живо е особено вълнуваща, тъй като играчите усещат пулса на събитията и се стремят да предвидят как ще се развият те, докато ги следят по телевизията или в интернет. Важното е да се уцели точен момент за поставяне на съответния бет, тъй като при спиране на игра заради отбелязан гол или отсъдена дузпа пазарите временно се затварят, за да се преизчислят коефициентите. Ситуацията в Live Sport менюто е изключително динамична и именно това прави подобен тип игра привлекателна за много потребители.

Хазартът e само за пълнолетни и за забавление - играйте отговорно!

* съдържание на 7sport