Футболното първенство на Беларус продължава да се провежда по график и остава едно от малкото, който ни предлагат футбол по време на извънредното положение заради опасността от коронавирус.

Winbet е избрал за вас два Super hot залога именно от там и един двубой с българско участие от играта CS:GO.

Първата среща е между отборите на Рух Брест и Енергетик-БГУ Минск. Тя започва в 19:00 часа.

Двата отбора стартираха с победи и са с равен брой точки. Рух постигна успех над Динамо Минск с 1:0 в първия си мач, а Енергетик се наложи над БАТЕ Борисов с 3:1.

Очакванията ни са за оспорван двубой, в който ще видим сериозен брой попадения.

Super hot залогът, който предлага Winbet е да бъдат отбелязани над 2.5 гола при завишен коефициент на 2.00 от стартов 1.73.

Втората среща е Торпедо Белаз Жодино и ФК Белшина Бобруйск. Мачът е с начален час 17:00.

Жодино победи Шахтьор Солигорск с 1:0 в първият си двубой за сезона, а Белшина загуби с 1:3 от ФК Минск и е на последно място във временното класиране.

Прогнозите ни са за втори пореден успех на Жодино, но без "суха" мрежа.

Winbet предлага Super hot залог за този сблъсък - и двата отбора да отбележат при завишен коефициент на 2.50 от стартов 2.17.

Последното предложение е за битката по CS:GO между Evil Geniuses и 100 Thieves. В отбора на Evil Geniuses, които са носители на титлата от Esl One New York 2019, играе българина Цветелин "Cerq" Димитров и нашето виждане е, че те ще успеят да надделеят над 100 Thieves.

Super hot залогът на Winbet e Evil Geniuses да победи при завишен коефициент на 1.90 от стартов 1.59.