Конър Макгрегър има доста неприятности, след като стана ясно, че две жени са завели дела срещу него, търсейки финансово обезщетение заради сексуално насилие за случки отпреди две години. Това обаче изглежда въобще не го притеснява и звездата на смесените бойни изкуства взе отношение по друга наболяла спортна тема - случващото се с тенисистите в Австралия пред Australian Open. 

Освен това на Конър му предстои мач с Дъстин Поарие в събота, когато е поредното събитие от UFC, но изглежда ирландецът е изпитвал нужда да поговори за нещо друго.

“Изненадан съм от реакциите на тенисистите. Масово трябва да променим поведението си. Случват се много неща. Рисковете са големи. Отговорност е на всеки един от нас да прави всичко, което може”, заяви Конър относно ситуацията с COVID-19 в световен мащаб. 

“Да имаш възможността да се състезаваш в подобен престижен тенис турнир. Или какъвто и да е турнир и да бъдеш изолиран за две седмици преди това - би трябвало да приемат възможността с отворени обятия. Бих ги подканил да се стегнат и да бъдат благодарни, че въобще могат да се състезават”, каза Макрегър относно оплакванията на карантинираните в Мелбърн тенисисти.

“Хората не могат да ходят на работа. Децата не могат да ходят на училище. А професионалните спортисти се жалват заради малко изолация. Стига, хора”, завърши ММА боецът.