Менюто за деня в спортните събития не е богато, но все пак такива има.

Букмейкърът Winbet е избрал за вас Super hot залози за най-интересните от тях, които са и доста разнообразни - футбол, баскетбол и CS:GO.

Първото предложение е за приятелската среща между шведските клубове от Дивизия 2 - Северен Свиаланд Ханинге и Таби. Мач между аматьори от 20:00 часа, в който очакваме да станем свидетели на голям брой голове.

Ханинге изигра до моменти два контролни двубоя. Стартира със загуба от Стокхолм Интернационале с 0:1, а след това бе разгромен от Силвия с 1:4.

Последните два официални мача на Ханинге също бяха съпътствани от попадения - равенство 3:3 с Худинге и победа с 5:0 над Сьодертале ФК.

Таби също записа два неофициални мача, в които паднаха сериозен брой голове. Тимът загуби от Акрополис с 0:3 и постигна успех над Енскеде с 4:1.

Сега прогнозите са, че ще станем свидетели на нов резултатен сблъсък между Ханинге и Таби. Super hot залогът, който предлага Winbet е да бъдат отбелязани над 3.5 гола при завишен коефициент на 2.15 от стартов 1.77.

Следващото предложение е за баскетболната среща между Унион Волгоград и За 30 Волгоград от руската MLBL. Тя е с начален час 19:40.

Домакините от Унион Волгоград са отявлен фаворит и очакванията са да видим двубой, в който само те да се доближат или надхвърлят границата от 100 отбелязани точки.

Super hot залогът на Winbet за този мач е да приключи при отбелязани над 136.5 точки общо от двата състава. Коефициентът е завишен на 2.25 от стартов 1.85.

Последното предложение на букмейкъра, който предлага голямо разнообразие от виртуални игри е за срещата от група Б на сезон 11 от ESL Pro League по CS:GO.

В нея един срещу друг се изправят отборите на Natus Vincere и Complexity Gaming. Сблъсъкът започва в 23:00 часа.

Natus Vincere са се доказали във времето, че са по-класният тим, но до моментазаписаха две загуби и една победа, и предстоящата битка е последният им шанс, за да се върнат в играта.

На Natus Vincere им трябва задължителен успех и Super hot залогът, който Winbet предлага е да го постигнат с 2:0 при завишен коефициент на 2.25 от стартов 1.85.