След среброто на лента от Световната купа в Минск през уикенда, звездата ни в художествената гимнастика Невяна Владинова разкри пред НОВА какви са очакванията от състезанието на годината.

То е у нас през септември - Световното първенство в София.

"Сравних среброто от Минск с един от първите медали, които съм взимала - каза Владинова. - През много неща минах тази година, но успях благодарение на госпожа Бранимира Маркова (мениджър на отбора - б.р.), която бе през цялото време с мен в залата.

За първи път ми се случи толкова време да съм освен извън състезания, и извън тренировки. Определено ми се отрази, но мисля вече се справих и мисля, че съм готова.

Разбира се, тази година искаме да се държим за ръце трите заедно с Боряна и Катрин на почетната стълбичка. Това е наша мечта..."

Трите българки на подиума с трите медала от Световното - звучи страхотно!

"Имаме силна конкуренция за многобоя и отборната титла - коментира Бранимира Маркова. - Русия, Беларус, Израел, Италия. Шансовете ни са големи, ако се представим добре и момичета направят това, което могат, имаме големи шансове. Очакваме подкрепа от феновете и да ги зарадваме."