Приключението в света на онлайн залозите е изпълнено с незабравими преживявания, досег до различни спортове и участие в интересни оферти. Активирането на efbet промоционален код например може да Ви донесе 200%-ово увеличение на дебютния депозит до колосалните 1000 лева. Средствата попадат в игралния баланс и могат да се ползват за залози в платформата. Но всеки бонус е придружен от допълнителни правила и уловки, за които е важно да се внимава. Какви са те и как най-лесно да разграничим добрата от лошата оферта, разказват експертите от Nostrabet.

Класиращи се събития и пазари

Когато се класирате за стартова промоция, безплатен залог или оферта за презареждане, вижте кои спортове и пазари допринасят за усвояване на средствата. Понякога букмейкърите ограничават спектъра от залози, на които могат да се освободят бонусите, а това усложнява покриването на условията.

Добрият бонус е валиден за повече събития и маркети, без да се влияе от коефициентите на селекциите. Ако хазартният оператор Ви задължи да разиграете кредитите на пазари със ставка над @2.00, най-удачното решение е да откажете участие в офертата.

Срокове за разиграване

Друг характерен белег, който показва дали промоцията си заслужава, е нейният срок. Желателно е да се класирате за бонус, който разполага с продължително време за разиграване. В случай че букмейкърът изиска освобождаване на кредитите в рамките на броени часове, ще се наложи да създавате неоправдани залози, а това води до загуби. Най-добрите оферти са придружени от 30-дневен срок за изпълнение на условията.

Стойността на бонуса не винаги е решаваща

На хазартния пазар се води непрекъсната битка за надмощие чрез по-солидни и примамливи бонуси. В някои сайтове за залози се предлагат хиляди евро при създаване на акаунт, а това подлъгва посетителите да се регистрират.

Пленени от идеята за повече средства за залози, клиентите не прочитат важните рестрикции и ограничения. Най-често оператори, провеждащи подобни кампании, налагат лимит на максималната печалба, завоювана чрез бонуса. Това ще рече, че дори да утроите размера на получените кредити, ще можете да изтеглите само първоначалната им стойност.

Кои са най-добрите бонуси на българския пазар

Съществуват два основни вида оферти. Първите са насочени към нови клиенти, които току-що са преминали регистрация, докато вторите имат за цел да стимулират активността на присъединилите се играчи.

Когато избирате оферта при регистрация, препоръчително е стойността ѝ да бъде в размер на 100-200% към квалифициращия депозит. Веднага след зареждане на сметката, букмейкърът ще добави кредити за залози и ще поиска да ги усвоите. Не се включвайте в промоции, които налагат 10-кратно или по-голямо разиграване на бонус сумата. Обикновено това води до злополучни резултати, тъй като залагащият разполага с кратко време и участва с рисковани залози.

Що се касае до промо предложенията за редовни потребители, те биват няколко типа. Раздават се покани за презареждащи бонуси, при които е необходимо да внесете пари в сметката, за да получите допълнителни кредити за игра. Налични са кешбек суми при губещи залози, завишени коефициенти за избрани събития и увеличение на общата печалба.

Най-добрият бонус си остава този, който не налага депозиране на пари. Букмейкърите поощряват залагащите регулярно с безплатни залози за спортни събития, а спечеленото чрез тях попада директно в свободния баланс и може да се заяви за теглене.