Днешният ден предлага две футболни срещи от елита на Беларус, които попадат в избраните Super hot залози на Winbet.

Първото предложение е за двубоя Белшина Бобруйск и Городея. Мачът е с начален час 17:00. Белшина започна с две загуби - от ФК Минск с 1:3 и от Жодино с 0:1. Городея също стартира с две поражения, след като отстъпи при гостуването си на Витебск с 0:1 и при домакинството си на Шахтьор Солигорск с 0:2.

Очакванията ни са за оспорван двубой, в който да видим попадения в двете врати.

Super hot залогът, който предлага Winbet е двата отбора да отбележат при завишен коефициент на 2.60 от стартов 2.21.

В другата среща един срещу друг се изправят отборите на Динамо Минск и Торпедо Белаз Жодино. Двубоят на стадиона с атрактивното име "Трактор" започва в 19:00 часа.

Домакините от Динамо Минск не са спечелили точка от началото на първенството, след като загубиха от Рух Брест с 0:1 и от ФК Минск с 2:3. По коренно противоположен начин се представя днешният техен съперник Торпедо Белаз Жодино, който победи в първите си два мача Белшина и Шахтьор Солигорск с по 1:0.

Прогнозите ни са резултатен двубой, който Жодино да спечели и да запази лидерската си позиция в подреждането.

Winbet предлага Super hot залог за сблъсъка на стадион "Трактор" - да бъдат отбелязани над 2.5 гола. Коефициентът е завишен на 2.75 от стартов 2.37.

Третото бонус предложение е за срещата по CS:GO между Ice Warriors и Steel Boars, която стартира в 22:00 часа. Steel Boars са излизали победители в три от последните си срещи с Ice Warriors и сега смятаме, че ще го направят отново.

Super hot залогът на Winbet e Steel Boars да победи при завишен коефициент на 2.30 от стартов 1.95.