Новата обувка на Adidas Football - X18.1, вече е на пазара и на краката на някои от най-добрите футболисти в света.

Тя е проектирана да отключи скоростта им, ансирана като част от гамата Team Mode - заедно с Predator, NEMEZIZ и COPA silos - обувката идва в съчетание на поразително жълто, черно и синьо.

Карим Бензема и Гарет Бейл вече вършеят с нея из летните предсезонни контроли на "Реал", а Давид де Хеа е все така солиден на вратата на "Манчестър Юнайтед" с новите обувки.

X18.1 осигурява стабилност при висока скорост. Безшевният чорап на обувката е направен от революционен материал, който се разтяга, за по-лесно обуване, но по време на игра държи крака стегнат и заключен.

Той е конструиран така, че да осигури стабилност, а специалните омекотяващи панели във вътрешната част на обувката предпазват кракa от нараняване и контузии. Стабилност и скорост са двете ключови думи.

Конструкцията на X18.1 се отличава с мрежестa структура.

Горната част на обувката е изработена от плетена материя, наподобяваща скелет. Тя е разположена така, че да подпомага бързите и резки движения на футболистите, носещи обувката.

Външната част на подметката, изработена от едно цяло парче от специален пластичен материал - SPEEDFRAME, се отличава с олекотени шипове и минималистична конструкция. Минималистичната подметка предлага уникално сцепление за много бързо ускорение и смяна на посоките.

Новите модели от гамата Team Mode може да намерите в магазини Sport Depot и онлайн на www.sportdepot.bg

Adidas Football е глобален лидер във футбола. Компанията е официален или партньор и доставчик на най-значимите футболни турнири в света като: Световното първенство, Шампионската лига... Както и на клубове - марки, каквито са "Байерн", "Манчестър Юнайтед" и "Реал".