Звездата от Националаната футболна лига на САЩ - Дешон Уотсън, вече е разследван по 21 обвинения.

Всички дела срещу куотърбека на Хюстън Тексас са сходни, като са заведени от жени по обвинения в сексуален тормоз и посегателство.

Първоначално новината гръмна, когато броят на делата срещу Уотсън бяха 14, десет дни по-късно те вече са 21. Полицията в Хюстън разкрива, че няма да е изненада, ако още жени се осмелят да се оплачат от действията на НФЛ звездата.

Властите дори разкриха част от оплакването на някои от дамите. Една от тях твърди, Уотсън е показвал половия си орган пред нея, друга пък го обвинява, че я е опипвал и целувал без съгласие.

Естесвено, че Уотсън и екипът му от адвокати отричат всички обвинения, като са убедени, че няма как да има доказателства по нито един от 21-те случая.

Адвокатът му Ръсти Хардин дори загатна, че вече има много сериозни доказателства, че показанията на една от дамите са абсолютна измислица. Според него, ако това бъде доказано, то след това лесно ще се изобличат и останалите според тях лъжливи обвинения.

Ръководстевото на НФЛ на този етап отказва да вземе страна по случая, а на няколко пъти заяви, че следи изкъсо случващото се.