Преди 14 години Мелиса Буланаги мечтаеше за Олимпийските игри, след като стана трета на първенството на САЩ по фигурно пързаляне за девойки.

Бе много близо до мечтата и я повикаха за предолимпийски лагер, който предхождаше игрите в Торино. Не бе част от отбора, но тренираше със звездите и сама вече усещаше, че славата е на ръка разстояние.

В спорта обаче невинаги нещата се случват по план и сценарий. Мелиса продължи да се представя силно, но през 2010-а изненадващо реши да напусне националния отбор на САЩ и да се състезава в родината на родителите си - Филипините.

Embed from Getty Images

Олимпийската мечта бе в миналото, но славата все пак дойде.

Днес момичето със страхотно тяло и азиатски черти е звезда в порноиндустрията с над 80 филма зад гърба си. И то - снимани само за няколко години, след като до 2015-а още се състезаваше.

Нейните родители не знаеха доскоро за това как изкарва парите си, но стандартът на живот на тяхната дъщеря очевидно се бе променил, тя купи имот в родната си Филаделфия, както и в Делауеър, където живее в момента.

Няма да я намерите в google с това име - в индустрията за пълнолетни тя е популярна с творческото Джада Кай.

Има и още драматични обрати в историята на момичето от леда, което се пренесе в най-горещите сцени пред камера. Тя обяви през декември 2019-а, че е една от фигуристките, които са били системно атакувани със сексуален тормоз от Джон Кохлин, бивш фигурист и треньор в американския отбор.

Той се самоуби преди година и половина, след като дузина състезателки подадоха жалби срещу него със стара дата. Още като 14-годишна, Мелиса/Джада е тренирала в една зала с него и разказа за нещата, които са се случвали с момичетата след занимания.

Тя обаче призна, че не е била принуждавана да прави секс с фигуриста, което се е случвало с други от момичетата.

По време на паузата Джада Кай даде голямо интервю онлайн за хиляди свои фенове и призна:

"Странно е - през годините ми между 14 и 16 се страхувах да не ме изнасилят при сексуалния тормоз, който има в нашия спорт. След това пък започнах да се паникьосвам, че ще остана стара девственица... Все пак нито едното от двете не се случи."

Embed from Getty Images