Континенталната хокейна лига остава един от малкото значими международни турнири, които все още не са отменени. Лигата, която обединява под егидата си лкубове от Беларус, Финландия, Казахстан, Китай, Латвия и Русия, продължава по програма. 

Руснаците винаги са имали славата на сурови хора, а като поредно доказателство може да бъде използван Никита Нестеров. Олимпйският шампион от Пьончан 2018 разкри как се пази от COVID-19.

На Олимпиадата в Южна Корея хокеистите на "Сборная" взеха златото като "Олимпийски атлети от Русия", но това в никакъв случай не право отличието по-маловажно и по-малко ценно.

На клубно ниво Нестеров защитава честта на ЦСКА (Москва), след като преди това записа няколко сезона в НХЛ за Тампа Бей и Монреал.

"Спокоен съм. Вече си купих кашон водка, така че съм готов", отговори Нестеров на въпрос на журналист дали усеща паника предвид пандемията в световен мащаб.

"Не мисля за ситуацията. Живея както преди. Но така или иначе винаги съм си мил ръцете, така че всичко е наред", добавя Нестеров на втори въпрос на тема "коронавирус".