Две срещи от елита на Никарагуа и един сблъсък от CS:GO попадат в днешните Super hot залози на Winbet.

Първото специално предложение на букмейкъра е за реванша от полуфиналите на Лига Примера - Клаусура, в който един срещу друг се изправят отборите на Естели и Дирианген.

Домакините от Естели спечелиха първия двубой с 1:0, но четири от последните пет мача между двата тима не са излъчвали победител и сега очакванията ни са за нов оспорван сблъсък с попадения в двете врати.

Super hot залогът на Winbet е и двата отбора да отбележат при завишен коефициент на 3.00 от стартов 2.50.

Следващото бонус предложение е за другия полуфинал от Лига Примера - Клаусура между Манагуа и Депортиво Валтер Ферети.

Манагуа финишира първи в редовния сезон и спечели и двата си двубоя с Ферети, а в първия полуфинален мач изпусна победата и той завърши при нулево равенство. Двата състава са най-резултатните в местния елит с по 33 и 31 отбелязани попадения и прогнозата ни е за резултатен сблъсък, който Манагуа е фаворит да спечели.

Winbet предлага Super hot залог за тази среща - да бъдат отбелязани над 2.5 гола при завишен коефициент на 3.15 от стартов 2.65.

Избраният двубой от виртуалните спортове е между ENCE и Complexity Gaming. ENCE има една победа в последните си десет срещи, а неговият противник е с пет успеха в същия брой битки.

Определено Complexity Gaming е фаворит и Super hot залогът на Winbet e те да спечелят при завишен коефициент на 2.00 от стартов 1.69.

*Рекламна публикация*