Телевизионната продукция "Код Спорт" сменя терена за началото на своя седми сезон тази неделя от 12,30 ч. Предаването остава в ефира на ТВ+, но вече ще бъде разпространявано от платформата на А1, а не от "Булсатком".

Промяната идва след генералната раздяла на каналите на ТВ+ с досегашния оператор.

Стартът на новия сезон ще е 4 часа преди вечното дерби и водещите Красимир Минев и Владимир Памуков са избрали двама асове на грандовете за старта на сезона. Игралият в 5 английски клуба Яник Вилдсхут от "червените" и Георги Миланов, носител на приза "Футболист на годината" на България от "сините", застават пред камерата.

Мексиканецът Ектор Ерера от "Атлетико" (Мадрид) и Серина Уилямс също попадат в 90-минутната продукция.

За 6 сезона "Код Спорт" фиксира над 300 предавания, в които гостуваха живите легенди на родния спорт, както и разпознаваеми в цял свят мегазвезди.

През новия сезон в предаването се запазва и рубриката на Христо Стоичков, който след паузата заради Ковид-19 тръгва на лов за интервюта с огромни фигури.

Първи в списъка са треньорът на световния шампион по футбол Франция - Дидие Дешан и на европървенеца Италия - Роберто Манчини. Авторите обещават и други изненади в продукцията, както и привилегия с екслузивни гости за своята вярна аудитория.