Америка има своите любими двойки, но има една, която е най-бляскавата и винаги сочена като пример. Здравото семейство на суперзвездите Том Брейди и Жизел Бюндхен обаче изглежда за първи път разклатено, като най-голямата фигура в американския футбол тренира здраво за започващия този уикенд сезон в НФЛ, но е сам в семейния дом в Тампа, Флорида.

45-годишният Брейди се отказа през януари и обяви, че се оттегля заради семейството си. Той има 10 участия на Супербоул, както и 7 титли в националната футболна лига, което го прави най-титулуван играч в историята.

Спортната икона помълча по темата около месец, след което обяви, че се завръща за още (поне) един сезон с Тампа Бей Бъканиърс в НФЛ. И това, изглежда, е сложило динамит в отношенията с Жизел, супермодела от Бразилия, която е не по-малко популярна глобално от съпруга си.

Двамата са имали турбулентна пролет на скандали, твърди "Ню Йорк Поуст", но това не е единствената медия зад Океана, която говори за разрива в семейството.

КЪДЕ Е КЛАСИРАН БРЕЙДИ В ТОП 100, ИЗБРАНИ ПРЕДИ СЕЗОНА В НФЛ>>>

През лятото, когато Том се е завърнал в лагера на Тампа Бей и е започнал да тренира за сезона, Жизел просто е взела трите им деца и е отпрашила към Коста Рика. Обажданията не са спирали, разговорите са били дълги, но бразилката е била непреклонна в продължение на няколко седмици. Тя се е почувствала предадена, задето е нарушено обещание към нея и децата, дадено още преди 2 години.

Трите хлапета - Джак (15 г.), Бенджамин (12) и Вивиан (9), са поискали да се върнат във Флорида, което се случи преди десетина дни. Но те и Жизел (тя е майка на Вивиан и Бенджамин, Джак е син на Том от брака с актрисата Бриджет Мойнахан) живеят в къща край Маями, а не в Тампа, където е куотърбекът и глава на фамилията.

Преди дни в медиите в Щатите се появиха снимки на Жизел и децата, които се забавляват в аквапарк в Авентура, край Маями. Том не е с тях, въпреки че - поне според информациите, това е почивният му ден от тренировъчния лагер на Тампа Бей. Друго също направи впечатление на бдителните (и някои - доста жълтички) издания зад Океана. Бен и Вивиан са облечени в екипи на татко им от последния сезон, по време на забавата из водните увеселения.

КАНИМ ВИ НА РАЗХОДКА ИЗ НЕВЕРОЯТНИТЕ СТАДИОНИ НА НАЙ-СКЪПАТА ЛИГА В СВЕТА>>>

Разбира се, историята е раздухвана ежедневно, а истината се знае само от тези, които са герои в нея. В неделя Брейди и Тампа започват сезона в НФЛ, а фокусът вероятно ще падне върху ветерана и суперзвезда, както е всеки път от поне 20 години. Но сега ще е различно, защото за първи път темата "личен живот" ще е в уравнението.

Винаги досега там е царяла пълна хармония и такава тема просто не съществуваше.

Снимка: Getty Images