Всеки спортен фен ще заяви, че Шампионска лига остава един от най-вълнуващите футболни турнири в Европа.

Това не трябва да ни изненадва, след като можем да се запознаем с футбола на всяка страна, както и да видим отбори, които най-често са на стойността на брутния вътрешен продукт на една малка страна.

Не трябва да се изненадваме от фактите, все пак говорим за едно от най-гледаните първенства, което през последните години е доставило толкова таланти и обрати, достатъчни, за да напишем една много дълга и интересна футболна история.

С оглед на това обаче, не трябва да забравяме, че предстои нов сезон и по всичко личи, че старите футболни величия бавно започнаха да отстъпват в надпреварата за следващия трофей. Ако разгледаме онлайн платформите, можем да забележим, че букмейкърът bwin официално е предоставил интересни и дългосрочни пазари именно за този трофей, а с оглед на изненадите от миналия сезон, можем да бъдем сигурни, че настоящият ще бъде още по-вълнуващ. След като Байерн грабна титлата, в момента мнозина се опитват да прогнозират точно следващият шампион.

Една интересна секция обаче ще привлече вниманието на мнозина, особено след като тук се говори за красив футбол и голови попадения. През новият сезон ставаме свидетели на една изненада - нито Кристиано Роналдо, нито Лионел Меси се смятат за фаворитите, които ще се борят за престижната награда.

Впрочем дори не се намират в челната тройка, а това е изненада, особено след като и от двамата се очакваха доста изненади. Шансовете са особено благосклонни за Кристиано Роналдо, който все пак се намира на 4-то място, докато Меси е позициониран на 6-то и коефициентът е сравнително по-висок. Това не трябва да ни изненадва, след като и двамата играчи трябваше да преживеят много сериозни трусове.

Можем да видим, че и до днес португалецът изпитва сериозни затруднения в Ювентус, докато Меси трябваше да види смяната на няколко ръководства, да започне да мисли много сериозно за трансфер и да се опита да играе с отбор, който е много по-различен. За да дадем своята прогноза, трябва да имаме единствено bwin регистрация и спокойно да се включим в забавлението.

Интересен факт е, че за един от най-точните мерници тази година се спряга Ерлинг Хааланд, следван от Левандовски и Неймар.

Футболистът с най-ниски шансове е Лукас Окампос от Севиля. 26-годишният футболист едва ли е очарован от това позициониране, но пък поне е в класацията и тепърва има с какво да се докаже. В секцията за победител в турнира ще открием, че са поставени три много интересни отбора - Байерн, Манчестър Сити и Ливърпул. Мнозина очакват от немския тим да повтори чудото, особено след като в момента се намира в много добра форма.

Ювентус е на четвърто място, следван от ПСЖ и Реал Мадрид. Барселона се нарежда на не толкова престижното 7-мо място. Експертното мнение на оператора ни подсказва, че изненадите тепърва предстоят. Шампионска лига ще се завърне скоро и ще започнем да наблюдаваме кои прогнози са най-близко до реалността.

Не трябва да забравяме, че операторът предлага дългосрочни залози и за всеки следващ кръг, позволявайки на феновете да извлекат максималната емоция от играта. Относно изненадите и обратите, такива със сигурност ще има, след като дори букмейкърите не смятат големите отбори за фаворити.