Лидерът в националния шампионат по хокей на лед НСА посреща тази вечер в Зимния дворец шампионите от Ирбис.

Срещата започва в 20:30 часа и ще се излъчва пряко по B1B Box.

НСА спечели Купата на България и е без загуба от началото на редовния сезон, а подмладяването в състава на Ирбис идва след шест поредни титли на България. НСА спечели първия мач между двата отбора този сезон с 7:2.

"Готови сме да завършим втория кръг от редовния сезон така, както го направихме на финала на първия - с победа - заяви преди мача треньорът на НСА Светлин Стоев. - Уверен съм, че ни очаква труден мач, тъй като Ирбис ше са много по-мотивирани след загубата от ЦСКА. Ще играят с повече хъс и ще е много интересно. При нас всички са здрави, нямаме промени в състава, играем си нашата игра и се надяваме на успех."

"След две загуби от двата ни основни съперника за титлата при нас има известна доза колебание и напрежение - допълни треньорът на Ирбис Станислав Мухачев. - Не сме свикнали да сме в тази позиция и определено се притесняваме да не допуснем трета загуба. Единственият начин да излезем от тази ситуация е с тренировки и победи. Видяхме къде са ни слабостите, започваме да ги отстраняваме, но знаем, че ще отнеме време."