След страхотните съчетания и медалите, спечелени в Баку на Световното първенство, златните ни момичета от художествената гимнастика ще радват и българската публика. Те се върнаха и с пълен комплект квоти за Олимпиадата в Токио догодина.

В четвъртък, само два дни след края на "нежните" битки в Азербайджан, звездите ще имат галаспектакъл в Пловдив. Домакин на събитието е зала "Колодрума", който ще приеме националния отбор по художествена гимнастика за първи път.

По-рано в същия ден - четвъртък, 26 септември, всички фенове на грациите ни ще могат да вземат автографи от своите фаворитки Срещата с феновете е в Mall Plovdiv след 10,15 ч.

Входът е свободен, а на събитието ще са основният състав жени - индивидуални и ансамбъл, както и националният отбор по спортна аеробика. Той взе медали от Европейските Игри през тази година.

Същинската част от шоуто е същата вечер.

И пак националните отбори по художествена гимнастика и спортна аеробика ще са гвоздеят в спектакъла "Пловдив посреща Златните момичета" от 19 часа в четвъртък, в Спортна зала "Колодрума".

Билетите се продават много добре, но още имате шанс да вземете такъв. Можете да го сторите в онлайн мрежата на EPAY-GO, както и на касите на Easy Pay. Цените на пропуските са по 15, 30 и 40 лв.

Какво ще видят хората в "Колодрума"?

Ансамбълът на България, националният тим по спортна аеробика, както и звездите ни в индивидуалните дисциплини Боряна Калейн, Катрин Тасева, Невяна Владинова ще играят за хората. Те, заедно с момичетата от разширения състав при жените, ще бъдат основната действаща сила в продукцията.

Специално участие в спектакъла ще вземе един от най-популярните родни музикални изпълнители - Орлин Павлов.

Ще има и изпълнения на млади таланти от клубовете по художествена гимнастика от Пловдив.

Покани за шоуто са отправени към кмета на града Иван Тотев, както и олимпийски и световни шампиони от Пловдив.

Още информация за събитието можете да намерите на страницата му във Фейсбук.