Да плуваш в свои води на покрива на къщата си - това опитва да докаже една от "златните русалки" на Австралия Бронте Кембъл.

25-годишната шампионка по плуване с щафетата на страната от Олимпиадата Рио 2016 се готви за следващата голяма цел.

Да, Токио 2020 стана Токио 2021, но това не означава отпускане.

Бронте тренира по 6 часа на ден. Сутрин с два часа загрявка, упражнения за физика и каране на колело, следобед с повтаряне на движенията за плуване в условията, които предоставя покрива, плюс специални упражнения за гръб и ръце.

Вечер - с два часа реално плуване в басейна на къщата. А заливът на Сидни е точно пред прозорците на Кембъл и нейния приятел - бизнесменът Бенфийлд Лейнчбъри. Гледката от покрива-фитнес е страхотна.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА КАК ТРЕНИРА ЕДНА РУСАЛКА У ДОМА>>>

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Останалото време е за гледане на телевизия и разговори с видеовръзка със сестрата Кейт Кембъл - друга голяма гордост на австралийското плуване.

Двете бяха на трети и четвърти пост в щафетата 4х100 м в Рио, когато златото бе измъкнато под носа на Щатите и Канада.

Бронте има още 5 титли от световни първенства и 5 от Игрите на британската общност. Кейт е напред с общо 22 златни медала, включително и 2 от Олимпиади (стана първа с щафетата и в Лондон 2012).

Тя е на 27 г., а Бронте тепърва ще навърши 26. Времето пред тях е предостатъчно, за да съжаляват за отлагането на игрите в Япония.

И двете не спират да тренират за предстоящите предизвикателства, а защитата на титлата в трета поредна Олимпиада е цел №1.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА КАК ТРЕНИРА ЕДНА РУСАЛКА У ДОМА>>>

Снимка: Getty Images/Guliver Photos