Спортните таланти на "Еврофутбол" - Александра Георгиева и Радина Борисова грабнаха титлите в две от категориите на силния международен турнир по таекуондо клас G1 в Тирана, Албания.

Алекс победи два пъти гъркини с разгромяващи резултати - 20-0 и 27-4, а на финала надигра друга българка с 16-6. Радина Борисова се окичи със златото в кат. до 59 г. при девойките, след като се наложи на два пъти над гъркини с 5-4 в първата среща и с 23-10 във втората. Успехът на Ради е още по-ценен, защото между двете й излизания имаше земетресение от 5,4 по Рихтер в Албания. Въпреки че състезанието бе прекъснато заради труса, Радина се поздрави с крайния успех.

Друг Спортен талант на "Еврофутбол" - Гергана Топалова, завоюва титлата при жените с тима на Левски от държавното отборно първенство по тенис. Това е трета поредна титла за "сините" тенисистки, които срещнаха съпротива от тима на "Локомотив 1929" - София. Гери се отказа при резултат 2-3 в първия сет срещу Габриела Михайлова. Във втората среща Петя Аршинкова надигра с 6-4 и 6-3 Сара Маздрашка, а в решителния сблъсък на двойки Топалова/Аршинкова надделяха над Михайлова/Маздрашка с 6-4 и 6-4.

Трима Спортни таланти на "Еврофутбол" участваха на държавното първенство по летен биатлон, който се проведе на 21-ви и 22-ри на Белмекен. Антон Синапов е втори в 10 км "спринт" и трети в общото класиране. Преди него са Тимофей Лапшин, който се състезава за Южна Корея и Владимир Илиев. Димитър Герджиков е 4-ти. Тимофейл Лапшин е действащият световен шампион в "супер спринта" и "спринта" от последното световно първенство по летен биатлон, което се проведе през август. В дисциплината "преследване" Антон е втори, а Митко не участва заради здравословни причини. От 4 октомври продължава подготовката на елитните ни биатлонисти на ски на глетчера Дахщайн в Австрия.