Автентична фланелка на легендарния испански голмайстор Фернандо Торес от втория му престой в Атлетико (Мадрид) и мачови обувки на световния шампион с Франция Антоан Гризман, дарени от домакина на "дюшекчиите", фланелка с автографите на всички звезди от приказния юбилей на Христо Стоичков - "50 години номер 8", фланелка на Александър Тонев от престоя му в английския Астън Вила, волейболен екип на емблематичния Евгени Иванов - Пушката, екип на националния отбор на България по баскетбол, боксови ръкавици на Тервел Пулев и още куп други спортни артикули ще се разиграят на благотворителен търг, организиран от изпълнителния директор на Янтра (Габрово) Милен Николов.

Posted by Благотворителен търг в подкрепа на Младенчо on Wednesday, December 9, 2020

Събраните средства пък ще отидат за лечението на шестгодишния Младен Алексиев от Варна.

Малчуганът от съвсем малък е прикован в инвалидна количка вследствие на ваксинация и неуспешна операция. От две години и половина момченцето е поето от "Витамед Плюс", гр. Габрово. За съжаление, както и в стотици други случаи у нас, финансите, необходими за обезпечаване на ежедневните му нужди, множеството манипулации и лечението през няколко месеца със стволови клетки, са изключително високи и непосилни за неговото семейство.

Posted by Благотворителен търг в подкрепа на Младенчо on Wednesday, December 9, 2020

Точно с идея да се подкрепи семейството на Младенчо и да се направят малко по-светли предстоящите празници е организиран и благотворителният търг. Началото му ще бъде дадено на 10 декември, четвъртък, като всеки желаещ ще има възможност да наддава до 20:00 ч. на 22 декември. Всички артикули, както и повече информация за търга можете да намерите на https://www.facebook.com/ZaMladencho

В случай че искате да помогнете, но нямате финансовата възможност в момента, вие също можете да подкрепите момченцето в тежката му битка, като или разпространите сред вашите приятели и познати информацията за Младенчо и търга, или пък дарите даден спортен артикул, който би предизвикал интерес и би генерирал средства.

Дарителска сметка на Младен Младен Алексиев:

 

В левове: BG23UNCR70001522882681

В евро: BG70UNCR70001522882805

В долари: BG59UNCR70001522882809

Титуляр: Младен Алексиев Алексиев