Днес започва осмият кръг от Йокари лигата на Туркменистан. Две от три срещи, които са предвидени да се изиграят този следобед попадат в Super hot залозите на Winbet.

Първото специално предложение е за двубоя между Небитчи и Ахал, който е с начален час 16:00.

Гостите от Ахал са лидер в класирането с пет победи и една загуба. Те са и най-резултатният отбор в първенството с единадесет отбелязани попадения и се изправят срещу Небитчи, който заема предпоследна позиция и е съставът с най-много допуснати голове.

Ахал обаче показа колебания в отбрана при двете си визити от началото на кампанията и очакванията ни са за тяхна победа, но не без да допуснат попадение във вратата си.

Super hot залогът на Winbet е и двата отбора да отбележат при завишен коефициент на 2.35 от стартов 2.05.

Следващото предложение е за завързания сблъсък между Ашхабад и Шагадам. Домакините от Ашхабад са на пета позиция, а Шагадам е място пред тях с точка повече.

Шагадам спечели три от последните пет срещи с този съперник, като при всеки един от успехите отбеляза поне по две попадения. Но последните два мача между Ашхабад и Шагадам не излъчиха победител и сега прогнозата ни е за оспорван двубой със сериозен брой попадения.

Winbet предлага Super hot залог за този мач - да бъдат отбелязани над 2.5 гола при завишен коефициент на 2.75 от стартов 2.31.

Последната специална оферта е за сблъсъка от онлайн играта CS:GO между Astralis и G2 Esports.

Astralis тотално доминира над G2 Esports и е в серия от 14 поредни победи над този противник.

Логично очакванията ни за нов техен успех и Super hot залогът на Winbet е Astralis да спечели с 2:0 при завишен коефициент на 2.50 от стартов 2.25.

Рекламна публикация.