Словесната престрелка между министър Радостин Василев и Илиана Раева официално приключи, след като двамата се срещнаха днес и изчистиха отношенията си, както и всички недоразумения в комуникацията помежду си. 

За това съобщи лично президентът на федерацията по художествена гимнастика, използвайки най-редовния си канал за оповестяване на новини - социалната мрежа “Фейсбук”.

“Днес министър Василев ме прие в кабинета си.

Изчистихме всички недоразумения и двамата гледаме в една посока - просперитета на спорта!

Вчера той ми се извини. Днес аз направих същото. Извиних му се, защото така го чувствам и смятам, че така е редно. Монетата винаги има две страни.

Вярвам в неговите намерения и възможности, че като министър ще направи най-важното за развитието на спорта”, написа Раева като коментар към снимка, на която е прегърната с Василев.

Вчера между двамата се завихри истинска война, след като стана ясно, че Раева си е тръгнала по-рано от срещата между министър и представители на спортните федерации, а по-късно през деня и двамата излязоха с позиции, в които използваха доста остри слова един към друг.

Сега обаче всичко изглежда е нормално, а томахавката явно е заровена в името на общото благо и развитието на спорта у нас.