Том Брейди обяви, че се оттегля от американския футбол след легендарна кариера, продължила повече от две десетилетия. Великият куотърбек, считан от мнозина за най-голямата фигура в историята на играта, обяви края на кариерата си на 44-годишна възраст, след като за последно игра за отбора на Тампа Бей. 

Брейди прекара заключителните два сезона от кариерата си в клуба от Флорида, като още в първия от тях, точно след като напуса Ню Инглънд, изведе Бъканиърс до титлата от “Супербоул” - печелейки я за седми път откакто играе в НФЛ. Сега, макар Том да оповести решението си, от Тампа Бей все още не са готови да затворят вратата за легендата.

И генералният мениджър Джейсън Лихт отвърди това.

“Вратата никога не е затворена. Когато и да пожелае да се завърне, ако пожелае да го направи, Том е добре дошъл. Имаме повече от достатъчно пари за него. Лично аз никога не бих затворил тази врата”, каза Лихт. 

В последните седмици името на Брейди се свързва с редица възможности - от това дастане анализатор за FOX Sports, през потенциално завръщане, но в Сан Франциско или Маями, че дори и с евентуалната роля на собственик за състава на Долфинс.

Но какво ще се случва вероятно знае само Брейди, а феновете ще трябва единствено да правят догадки и да чакат.