Милиардерският син Никита Мазепин, който от следващия сезон ще кара за отбора на "Хаас" във Формула 1, се замеси в нов скандал.

Той беше обвинен в сексуален тормоз, след като се появи видео в социалните мрежи, на което хваща гърдите на модела Андреа Дивал на задната седалка в движещо се "Порше".

На кадрите младата дама, която публикува видеото, отблъсква руснака и показва среден пръст, като заглавието е "тя е най-добрата".

Видеото със скандалния пилот, който ще е съотборник с Мик Шумахер, е заснето по време на обиколка из Обединените арабски емирства.

След официална гневна реакция на "Хаас", видеото беше свалено и се наложи Андреа Дивал да защитава милиардерския син.

"Исках само да ви информирам, че аз и Никита сме приятели от дълго време и нищо във видеото не трябва да се приема насериозно. Вярваме си и се забавлявахме. Публикувах видеото като шега в сторито си, но съжалявам. Гарантирам, че той е много добър човек и не би направил нещо, с което да ме нарани или унижи", написа красавицата.

В последствие и "Хаас" излезе с изявление, че няма да наказва 21-годишния руснак, който ще си плаща да кара във Формула 1.

Това не е първа подобна издънка на Мазепин. В миналото той се замесва в множество скандали, като най-големият се разрази, когато преди четири години удари колегата си Калъм Илот.