Още на почивката "червените дяволи" се оттеглиха с класическа преднина. Джони Еванс от малкия пеналт след корнер откри резултата на "Молиню" в 21-ата. Контраатака по дясното крило в 43-ата позволи на Антонио Валенсия да удвои.

В продължението пък Даниел Уелбек вкара седмия си гол през сезона. Десетина минути след паузата Хавиер Ернандес с глава след центриране отдясно отбеляза за 4:0. А в 61-ата по идентичен начин, но този пък с крак от въздуха мексиканецът оформи крайния успех.

Уулвс имаха също своите възможности до края на мача, но или Де Хеа се намесваше стабилно, или ударите на "вълците" бяха след слаба концентрация. Домакините играеха доста агресивно и с желание, въпреки че в 39-ата останаха с човек по-малко заради втори жълт картон на Роналд Зубар, предаде ТопСпорт. 

С победата си днес Манчестър Юн събра 70 точки на върха и е с четири повече пред градския си съперник Манчестър Сити. "Гражданите" обаче са с една среща в пасив. Уулвърхемптън е предпоследен с 22 точки, колкото имат още КПР и Уигън. 

Бербатов пак не е в групата на Юнайтед