Ето какво заяви Батков след победата на сините с 2:0 като гост на Ботев Враца: "За щастие имаме дълга пейка и сега в сряда ни предстои най-старото дерби (срещу Славия), което трябва да вземем задължително, след това Миньор Перник и отиваме на Ловеч. Почват мачовете на истината - Ловеч, Лудогорец... оптимист съм."

10 от Левски взеха трите точки срещу Ботев Враца 

"Приятно съм изненадан от атмосферата във Враца, това е един голям футболен център. Преди 41 година, по повод годишнина на Ботев Враца, загина най-голямата легенда на българския футбол."

"Жуниньо и без това нямаше да играе в сряда, така че не губим много. В мача с Локо Пловдив Бенжелюн трябваше да бъде изгонен, след като контузи Пламен Илиев."

"Доколкото разбрах, Лудогорец не са играли много силно днес, слушах ги по-радиото. До мача ни срещу тях има още три-четири срещи, надявам се дотогава да играем на нужното ниво."

"Кой ни е помогнал на нас? Г-н Борисов е препоръчал на ВТБ да погледне сериозно на марката Левски като добра инвестиция за PR, след като те влизат в България, без да се ангажира държавата с това. А с какво се издържа ЦСКА? С публични финанси по концесиите за боклука, като имат 19 концесии, това са пари на българския данъкоплатец, това са публични финанси, така че да си гледат тях, а не нас", разясни Тодор Батков, цитиран от Гонг.