Английският тим все още не е обявил, че Бербатов си тръгва от лятото - нещо, което вече направи агентът му Емил Данчев. Въпросите, които бяха зададени на нападателя от феновете обаче имаха по-скоро обобщителен характер за кариерата му на "Олд Трафорд.

Ето ги и тях:

На коя легенда на Юнайтед се опитваш да приличаш?

Има толкова много. Уважавам и играчите, с които играя сега, както и нещата, които са постигнали. Очевдино е, че Юнайтед има редица велики футболисти - сър Боби Чарлтън, Ерик Кантона, Денис Лоу, Джордж Бест... но да избера един е неуважение за другите.

Какви са плановете ти след футбола - треньорство, актьорство или просто ще се наслаждаваш на залеза.

(Смее се) Не съм мислил наистина. Вероятно ще се върна в България. Искам да работя с деца, така че вероятно ще основа футболна академия, а ако ми дадат роля във филм, сигурно ще приема!

Кой е най-добрият ти момент с Юнайтед?

Дебютът ми, когато облякох за първи път червената фланелка и всеки мач оттогава. Да спечеля лигата е нещо важно, но да мога да обличам фланелката е най-доброто за мен.

Кой е любимия ти гол с Юнайтед?

Може би ножичния ми удар срещу Ливърпул - това бе хубаво, макар че мога да сменя отговора си и към третия гол, тъй като това ни даде победата!

Има ли нещо специално, което правиш на тренировка, за да запазиш страхотното си докосване?

Късметлия съм, че съм надарен с такава техника. Когато бях по-млад, работех здраво по техническите умения с баща ми и треньора на юношите, а с времето продължавах да се уча.