На стадиона в Каварна двата отбора направиха атрактивен двубой, който бе спечелен от домакините с гол в последните секунди. В герой се превърна Детелин Димитров, който реализира победното попадение и така се реваншира за автогола, който си отбеляза по-рано в мача.

Гостите от Севлиево откриха резултата още в 5-а минута след автогола на Димитров. Топката бе пусната прострелно в наказателното поле на Калиакра и се удари в бранителя, след което влезе нещастно в собствената му врата.

В 23-а минута резултатът бе изравнен след страхотен удар от 30 метра на Милен Бонев, който препарира Ивайло Василев.

Натискът на Калиакра продължи и в крайна сметка преди края на първото полувреме домакините вече бяха напред в резултата. Герасим Заков получи топката на два метра от вратата и с едно докосване без проблеми вкара за 2:1.

Головото шоу продължи в 72-а минута, когато Видима изравни чрез резервата Тафраджийски, който бе намерен на чиста позиция и реализира от 15 метра.

Домакините обаче желаеха повече победата и в последните минути се втурнаха в търсене на победния гол, който падна в третата минута от добавеното време. След меле в наказателното поле най-съобразителен бе Детелин Димитров, който от близко разстояние засече топката и вкара за победното 3:2.

С този успех Калиакра запази минимални шансове за спасение. Тимът от Каварна остава на 15-о място с 10 точки, на 7 от спасителната 13-а позиция. Видима Раковски пък е 14-и с 13 точки, съобщи Гонг.