Антон Карачанаков се разписа отново от разстояние, този път от пряк свободен удар, като това е трети пореден мач, в който младокът бележи.

Поражението на Берое пък прекъсна положителната серия за старозагорци от четири срещи без загуба за тях.

Двубоят на стадион "Българска армия" бе много равностоен, с изключително малко чисти голови ситуации.

След като поведе в средата на първото полувреме, ЦСКА отстъпи инициативата на Берое през вторите 45 минути, но въпреки че владееше повече топката, съставът на Илиан Илиев така и не успя да застраши Райс Мболи.

Показващият фантастична форма през март Антон Карачанаков вкара единственото попадение в 28-та минута. 20-годишният футболист се разписа от пряк свободен удар, от около 25 метра, при който нито стената на Берое, нито стражът Иво Иванов се намесиха добре, и само изгледаха влизащата в мрежата топка.

Играчите на ЦСКА използваха доста ситуации, за да полежат на терена, и да убият минутите от второто полувреме, и да стигнат до крайните три точки.

Берое бе твърде беззъб в атака на "Българска армия", и това не му позволи да стигне поне до едно равенство, което не би било незаслужено за старозагорци.

Така в крайно неатрактивен мач от 21-я кръг, ЦСКА успя да надлъже Берое с гол от статично положение, и продължава победния си ход в А група, където взе пета поредна победа, и остава начело в класирането с 51 точки. Берое остана на 10-то място в подреждането, с 20 точки в актива си, предаде Гонг.

Младенов: Мъжко поведение на всички футболисти (видео)

Илиан Илиев не потвърди, но и не отрече за Левски (видео)

За пореден път: Майкъла до дни в ЦСКА

Тодор Янчев завежда дело срещу БФС

Пенев: След 1-2 хода ще можем да кажем, че ЦСКА се бори за титлата

Томас: Идването на Младенов е глътка свеж въздух за ЦСКА (видео)

Мораес: Най-важното сега е, че сме единни и побеждаваме (видео)

Мболи: За момента имаме само една цел (видео)