От "Герена" заявиха, че новият наставник ще бъде обявен на 24 април.

Изпълнителният директор на клуба Иво Тонев съобщи, че вариантите за нов треньор са три. Визирал е Димитър Димитров, Илиев, както и Станимир Стоилов. Шефът дори проведе среща с Мъри в центъра на София в понеделник, а в същото време е водил паралелно разговори с Херо и Илиев.

Стоилов отпадна като вариант за Левски, след като от "Герена" отказаха да изпълнят някои от условията, които той постави. Херо пък категорично се дръпнал за завръщае при "сините".

След раздялата с Николай Костов Левски беше поет от Георги Иванов. Очаква се Гонзо да води отбора до края на сезона, като още днес е първото му сериозно изпитание - гостуването на Литекс. Дербито на 21-ия кръг в "А" група стартира в 17:45 часа в Ловеч.

Настоящият треньор на Берое Илиан Илиев вече е казал "да" на шефовете на Левски, но иска да изкара сезона начело на клуба от Стара Загора, след което да поеме "сините".

Предстои да се уточнят само дребни детайли. Предвид характера на специалиста, не е изключено той да се откаже в последния момент, пише "Меридиан Мач", цитиран от ТопСпорт.