Кристовао Рамос откри головата сметка за "сините" още в 6-та минута, когато изненада стража на гостите Китанов с удар в близкия ъгъл за 1:0. Базил Де Карвальо пък покачи на 2:0 в 11-та минута, разписвайки се от наказателното поле.

След центриране от корнер Роман Прохазка с глава уцели лявата греда, топката се върна при Марсиньо и той доста ефектно прати топката в мрежата на варненци за 3:0 в 44-та минута.

Базил де Карвальо вкара второто си попадение в мача и оформи крайното 4:0 в 64-та минута. Владимир Гаджев намери бившия играч на Локомотив Пловдив и голмайсторът на домакините размина двама бранители на съперника, а след това оплете топката в мрежата на Черно Море.

В друга среща, която се игра днес, Лудогорец имаше известни проблеми с Локомотив София, но победи у дома с 2:1. Попаденията за шампиона на България вкараха Мирослав Иванов и Емил Гъргоров, а за столичани се разписа Георги Христов.

По този начин, Левски излезе начело в класирането с 12 точки, колкото имат и разградчани, но "сините" са с по-добра голова разлика, предаде БГНЕС.