Божинов реализира два гола за "Партизан" срещу "Радник Сурдулица" за успеха с 4:0 в сръбското първенство и вече има 18 попадения, само две по-малко от лидера в класацията.

"За мен е важно като нападател да вкарвам голове. Това е моята цел. Добър сезон се получава за мен. Целта ми е да стана голмайстор на сръбската лига и да спечелим Купата на Сърбия. Дай Боже да вкарам повече голове. Надявам се с мое попадение да спечелим Купата. Ще е черешката на тортата за този сезон", коментира Валери Божинов, предаде Гонг.

"Имам още една година договор. Тук се чувствам добре. Отборът играе нападателно, създаваме положения, а аз вкарвам голове. Какво ще се случи, ще преценим заедно с хората от ръководството на "Партизан". Нормално е, ако има оферти, които устройват "Партизан" финансово да седнем и да говорим. Пожелавам си да играем с "Партизан" срещу "Левски" в Лига Европа. Това е една от мечтите ми, да се върна на "Герена", да играя за Лига Европа срещу "Левски". Надявам се да е в групите, защото така няма да има загубили от цялата ситуация", добави още Божинов.