Той ще представи футболния отбор за пролетния сезон на 19-и февруари, когато в зала "Универсиада" ще бъдат още волейболистите и баскетболистите на "Левски".

"Приветствам тази инициатива на нашите фенове. Това е едно пробуждане към любимия спорт, независимо дали е футбол, волейбол или баскетбол. Винаги е много приятно, когато играеш пред пълни трибуни и отговорността на самите състезатели е по-голяма. Нашите фенове ще се пробудят и ще напълнят залата на 19-и февруари. Ще бъдем всички заедно, ръка за ръка. С нашите действия и постъпки трябва да покажем колко е бил борбен Васил Левски", каза Боримиров.

Константин Папазов, президент на баскетболния клуб, добави:

"Искаме да направим римейк на събитието от преди две години. Не е приятно, но вината е на всички нас, когато видим "Георги Аспарухов" празен. Ние притежаваме две велики неща - името на нашия патрон и страхотна публика. Време е за ново начало. Инициативата не дойде от мен, а от феновете".

"Левски не е само спорт, това са идеали. Ние трябва да ги защитаваме и възпитаваме", категоричен беше президентът на волейболния клуб Владимир Николов.

Руски бизнесмен иска да купи ПФК ”Левски”